lunes, 20 de octubre de 2008

Savater=Stalin

Las barbaridades de Natàlia Molero (ex-dirigente de CIU), en El singular digital.

Ja se’n veuen de coses estranyes a la vida, però que aquests pèrfids catalans, àvids d’anorrear la llengua castellana, discriminant-la, sense deixar fer pipí els nens del parvulari que ho demanen en castellà (deuen fer-ho tocant les castanyoles per marcar la diferència del pipí català) hagin consentit que el premi Planeta recaigui en un dels més entusiastes col•laboradors de l’associació “Ciudadanos de Cataluña” és per llogar-hi cadires.

Sí, em refereixo al ciudadano Fernando Savater, creador també del “Fórum Babel” que era un raca raca contra el català només que, en aquells temps, com que manaven aquests nacionalistes amb cara de botiguers, la progressia culta els hi reia les gràcies,i, fins i tot alguns escriptors catalans (de tribuna periodística i un parell d’abominables novel•les) defensaven allò indefensable: que aquí els governs de CiU discriminaven el castellà. Però era gara-gara de gin-tònic per llepar-se la ferida de la mala literatura, ningú els feia massa cas.

Aquest bon orador (i escriptor àgil, competent) que l’any 1981 deia “He sido un revolucionario sin ira; espero ser un conservador sin vileza” només ha canviat la paraula ira de lloc; contra qui? Contra el “nacionalismo imbecilizador que atonta”. Potser sí que som uns carallots i no ens n’hem adonat. El seu ideal que ell titlla de democràtic és el següent : “tener un organismo gubernamental con autoridad mundial sobre los gobiernos de los estados nacionales”. Si aquest home hagues coïncidit amb Stalin…quines bones estones haguessin passat! Només per posar en pràctica això mateix, el pare de tota les Rússies es va carregar 21 milions d’éssers humans, va aixafar boscos, dessecar llacs, omplir pàrams de ciment i també va tenir el detall d’idear un Gulag pels dissidents, que en Savater hagués pogut aprofitar pels perseguidors de la pobra, dissortada i cada vegada més desapareguda llengua castellana.

No hay comentarios: